Kontakt – og om os

Mailadresse: handmadebysmrdesign@gmail.com

Besøgsadresse: Skovvej 16, 2635 Ishøj

Spørgsmål om Træ: 40461710

Spørgsmål om Garn/Strik/Spindefibre: 23466833

Åbningstider annonceres på vores Facebook-side – klik og siden åbner på en ny fane

Vi mødte hinanden i 1978

…og vi er stadig gift og har det godt 🙂

Oprindeligt er Mogens uddannet som maskinsnedker. Efter endt uddannelse arbejdede han i faget i ca. 8 mdr. Herefter blev det til 13 år i forsvaret og 33 år i boligsektoren. Nu er han gået på pension, og det har gjort, at han har tid til at arbejde med det han elsker; arbejde med sine hænder og skabe ting, som andre kan sætte pris på. Det meste er funktionelle ting, som f.eks. de redskaber jeg anvender til arbejdet med uld, men også ting der blot er smukke at se på.

Jeg er fortsat på arbejdsmarkedet, men anvender fritiden til det jeg elsker: Arbejde med uld. Forberedelse af fibre til spinding, spinding på rok og håndten og strikning – og så lidt filtning, syning mv.

Sanne og Mogens bryllupsbillede
Sanne og Mogens 1979

Vi elsker at arbejde med henholdsvis uld og træ, og hvad enten arbejdet er udført på spinderokken eller på en af snedkermaskinerne, sørger vi for at kvaliteten er i orden. 

I kan løbende følge vores arbejde her på siden, hvor vi både vil lægge historier op fra vores hverdag,  projekter på vej samt produkter der kan købes.

Vi bor i Ishøj, tæt på stationen og er du på vej til stranden og kunstmuseet Arken kommer du forbi vores dejlige sted. Besøg kan aftales.